Mai exact, adormit în patul în care nu se mai pusese de patru luni, Cristi Pulhac a avut parte de surpriza vieţii lui în momentul în care Raluca şi-a pus în practică promisiunile pe care le făcuse deja.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

”A slăbit, arată mai bine ca niciodată. Cred că e într-o formă fizică mai bună decât în urmă cu doi-trei ani, pe când mai făcea fotbal. Acum, dacă intră pe teren, nu îi mai stă niciunul în faţă, mai ales la noi, în prima divizie. Cred că şi el este foarte bucuros că a reuşit să scape de kilogramele în plus, se tot chinuia să le dea jos înainte de Exatlon. Dar există un dar…”, ne-a mai spus Raluca care a recunoscut că nu îi placve barba lui Cristi Pulhac. ”E soţul meu, dar întâi îl bărbieresc, apoi îl pup. Îl iubesc enorm, dar barba aia nu îmi place”, ne-a spus, râzând, Raluca.


Aşa că, fără să stea pe gânduri, frumoasa brunetă care se iubeşte cu Faimosul a pus mâna pe o ditamai foarfeca şi, în timp ce acesta aţipise, s-a apucat să îl ”aranjeze” în aşa fel încât Pulhac să nu aibă nicio altă variantă în afara bărbieritului.
E adevărat, cum barba lui Cristi era deja suficient de mare pentru ca Raluca să nu poată să îşi ducă la îndeplinire planul în totalitate, după ce Faimosul s-a trezit fără o bucată sănătoasă din barbă, bruneta tăind ”cu simţ de răspundere” din ea, au ajuns la un salon la care Pulhac s-a aranjat pentru a fi pe placul soţiei saşle.
În altă ordine de idei, recunoaşte Raluca, ea era nerăbdătoare să se întoarcă Cristi şi din alt motiv.
”Îl las o lună, două, să îşi revină, iar apoi ne punem pe treabă. Vreau un copil, ştiu că vrea şi el, aşa că nu mai aşteptăm. Abia aştept să se întoarcă să îl pun la curent pe Cristi cu ce ne aşteaptă şi să ne facem planuri despre cum vom fi ca părinţI”, ne-a mai spus frumoasa Raluca, soţia Faimosului Cristi Pulhac.

Faimosul Cristi Pulhac de la Exatlon şi-a cucerit soţia cu optimismul său

”Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu  prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni”, povesteşte, zâmbind nostalgică, frumoasă Raluca, soţia Faimosului. Culmea, Cristi Pulhac, deşi o plăcea, părea să fie uşor timid, fiind de faţă mai multă lume. “Nu am interacţionat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe şi atât. Dar mi-a atras atenţia fiind foarte carismatic”, mai spune ea. Şi, ca un făcut, destinul i-a adus, la doar câteva zile, faţă în faţă, din nou. “La câteva zile distanţă, eram cu maşina şi căutăm un loc de parcare pe un bulevard din Bucureşti. Mi-a ieşit el în cale, m-a salutat, m-a întrebat ce fac şi s-a oferit să mă ajute cu locul de parcare. Apoi m-a invitat in oraş şi, încet-încet, am început să ne cunoaştem”, ne-a spus Raluca.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si