Cunoscut ca un pasionat de creșterea oilor, Gigi Becali își petrece extrem de mult timp înconjurat de mioare. Mai mult, latifundiarul și-a făcut o stână în Pipera, acolo unde merge ori de câte ori are ocazia. Este locul în care petrece ore în șir pentru a se relaxa. Face asta de două ori pe zi, mai ales că acum oile i-au fătat și stâna este plină de miei.

Acesta este locul care, după spusele lui, se simte cel mai fericit. 

Citeste si: Accident în zona Corbu! Un ATV a luat foc în mers, iar conducătorul lui a ars ca o torță! Cine se afla pe motor? Pompierii, ȘOCAȚI

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acum, Becali, a mers acolo alături de câțiva preoți care au oficiat o slujbă de sfințire a stânei pe care o deține.

Îmbrăcat tot în negru, cu un baston de mânat oi la el, acoperit cu aur la mâner, Becali s-a arătat relaxat la ceremonie. A stat de vorbă cu preoții, le-a prezentat stâna, iar apoi s-a retras în liniște.

Citeste si: Orasul din Romania in care interlopii fac legea! Comerciantii sunt amenintati si obligati sa plece! "Mi-au dat foc la marfa! M-au pagubit de 17.000 de euro!"

Paparazii au fost pe fază și au reușit să surprindă imagini inedite cu EL.

MAI MULTE DETALII ȘI INFORMAȚII ÎN JURNALUL ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si