Imagini FABULOASE cu vila secretă a lui Gheorghe Zamfir! Celebrul naist și-a ridicat lângă Găești o casă ca-n filme FOTO EXCLUSIV

Marele artist Gheorghe Zamfir (78 de ani) trăiește o a doua tinerețe alături de soția lui, Nicoleta, cu 44 de ani mai tânără decât genialul naist.

Author: Petru Luca duminică 01 martie 2020 , 18:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marele artist Gheorghe Zamfir (78 de ani) trăiește o a doua tinerețe alături de soția lui, Nicoleta, cu 44 de ani mai tânără decât genialul naist. Căsătoriți de 4 ani, dar aflați într-o relație de mai bine de un deceniu, Zamfir și frumoasa Nicoleta, cântăreață de muzică populară originară din Alba, se înțeleg perfect, colindând împreună lumea atunci când o cere programul de concerte al maestrului. 

Citeste si: Soacra Elenei Udrea, ”prinsă” în Italia de CORONAVIRUS! ”Mă va vizita Adrian împreună cu familia lui!” EXCLUSIV

Citeste si: Logodnicul Simonei Halep nu e bogat! Toni Iuruc stă la bloc, iar cea mai importantă afacere a lui e închisă de 7 ani

”Mai mult decât semnătura, e important să te uneşti în faţa lui Dumnezeu. Îmi doresc să fim sănătoşi şi fericiţi! Ca orice femeie îmi doresc un copil, însă toate la timpul lor. După cum va vrea şi Bunul Dumnezeu”, a mărturisit emoționată Nicoleta după semnarea actelor de căsătorie la Starea Civilă.

Cei doi și-au ales ca reședință vila impunătoare ridicată în ultimii ani de Gheorghe Zamfir într-o zonă împădurită din apropierea Găeștiului natal. Ascunsă după o perdea de copaci, casa familie Zamfir are două etaje și mansardă, două corpuri de clădire, o grădină imensă și o priveliște pe măsură.

Practic, aici sunt investiți cam toți banii câștigați de-a lungul unei cariere prodigioase de cel mai mare naist din lume!

”Sunt foarte civilizați amândoi, ne înțelegem bine cu ei, suntem mândri să avem așa vecini celebri! El e mereu plin de energie, nici nu zici că are vârsta asta, se vede că e mândru de meleagurile de pe care a plecat, că altfel nu s-ar fi întors să-și facă tocmai aici casă, când putea să facă asta oriunde în lume!”, ne-au declarat vecinii lui Gheorghe Zamfir.  


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si