Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea. Prezentatorul tv și solistul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, fiind înmormântat după câteva zile la mănăstirea Dervent.

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Călugărul Efrem Băndărică, duhovnicul și cel mai bun prieten al lui Aurelian, se îngrijește zilnic de mormântul rapsodului, păstrând ți o strânsă legătură cu fiica acestuia, Anamaria Rosa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Zilele trecute, după o furtună care a răvășit zona, deasupra mănăstirii Dervent a apărut un curcubeu extraordinar, fotografiat de Efrem, care a postat pozele și a scris următoarele în dreptul lor:  ”Cateva clipe petrecute in Rai! Acum...la Dervent”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si