Imagini incredibile! Cum repara un "Dorel" o conducta de apa. Asa ceva pare greu de conceput!

Ce tehnologii de ultimă oră? Dorel este cel mai ingenios muncitor de pe pământ ,când îl împinge nevoia. Nici prin gând ,nu vă trece, cum repară el cu mijloace neconvenţionale o avarie la ditamai conducta de apă. Priviţi! ##VIDEO22954##

vineri 09 septembrie 2016 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Si da-i si bate, si da-i si ciopleste ca doar apa nu se opreste din tasnit. Harnici, nimic de spus,  muncitorii din imagini confectioneaza de zor tarusi de lemn in timp ce apa tasneste cu putere din conducta sparta.

Unul ciopleste, celalalt bate,  si uite asa parca spartura se micsoareaza.

Este nevoie de ceva dibacie, sa infigi tarusul, cu un asa jet de apa. Putem spune ca domnul din imagini este si un iscusit....tamplar!

Daca nici pana acum nu ati inteles ce se intampla, va explicam noi. O conducta de apa s-a spart. Echipa a ajuns de indata si s-a pus pe treaba, cu ustensilele din dotare. Un cutit si cateva bucati de lemn. Intre timp insa, apa a tasnit cu putere si a inundat toata strada. Dar pe muncitori nimic nu-i opreste. Ei isi vad mai departe de tarusii lor.

Domnul care a filmat totul si a pus imaginile pe un site de socializare este socat de reparatia la care a fost martor.

Nu tocmai degeaba, ne-am permite noi sa spunem. Angajatii sunt platiti pentru munca. Cat va dura insa peticeala cu tarusi, ramane de vazut. Pana atunci, trebuie sa ii multumim si de aceasta data lui Dorel ca ne-a amintit in ce tara minunata traim....

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si