Imagini pline de cruzime! Un controlor CFR snopeste in bataie un barbat fara bilet - Il trage din tren, il arunca din tren si il loveste cu cruzime
Actual

Imagini pline de cruzime! Un controlor CFR snopeste in bataie un barbat fara bilet - Il trage din tren, il arunca din tren si il loveste cu cruzime

V.P.
13 feb 2018

Un controlor CFR a snopit în bataie un barbat fara bilet. Scena revoltatoare a fost filmata de un calator, care-a surprins cum victima e lovita si de alti doi indivizi, împreuna cu angajatul cailor ferate. Desi imaginile au starnit o furtuna pe internet, iar controlorul a fost eliberat din functie, ministrul transporturilor refuza orice comentariu vizavi de acest subiect. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Imaginile pline de cruzime, in care e implicat si angajatul CFR, sunt inregistrate dintr-o garnitura oprita in halta. Barbatul e tras din tren si aruncat pe margine, se pare, la indemnul nasului, pentru ca nu ar fi avut bilet. Ca sa nu se ridice, individul il ameninta cu pumnul. Cel care coboara cu o sticla de bere in mana e, probabil,  prieten de pahar cu victima. De frica, ori de prea multa bautura, nu intervine cand situatia scapa de sub control.Dupa ce e dat jos si lovit, incearca sa urce in vagon. Pentru ca nu e lasat, loveste cu palma, stranind furia angajatului CFR. Controlorul se da jos la el si il ia la bataie, ajutat si de alti calatori, unul dintre ei, o femeie. Toti trei tabara pe victima cazuta la pamant.

Lasat lat, barbatul e luat de acolo cu ambulanta.

- Unde a fost (n.r. batut), ca nu a fost niciunul. A mers pe picioare. Va prosteste cine v-a prostit.  Dar nu a fost cazut pe jos? Nu, domnule, vedeti-va de treaba.

Desi filmarea e graitoare, colegii angajatului de la caile ferate sustin contrariul.

-A fost constrans sa coboare, fiind apoi agresat de mai multe persoane necunoscuyte de acesta in cauza politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii si tragerii la raspundere penala a agresorilor.

Daca cei doi batausi scapa de pedeaspa, in lipsa unei plangeri facute de victima,controlorul CFR e, acum, si in atenta sefilor care au tinut sa transmita ca regreta incidentut. Deocamdata, angajatul a fost scos din functie.

viewscnt
TAGURI: tren

Urmareste-ne pe Facebook