Sunt imagini reale surprinse in toiul zilei, pe o strada din Piatra-Neamt. Un baiat este batut cu pumnii si cu picioarele de un altul, imbracat intr-o bluza rosie. Batausul si-a doborat victima pe o bordura. In tot acest timp, mai multe persoane trec pe langa ei...fara ca macar sa para surprinsi de ce se intampla sub ochii lor.

La un moment dat, victima reuseste sa scape din mainile agresorului si fuge.

Numai ca batausul se napusteste asupra lui cu si mai multa furie.  Ii aplica o lovitura cu piciorul, apoi alearga dupa el si-i mai "arunca" niste pumni. Cu toate acestea, niciun trecator nu isi indreapta atentia catre bietul copil!

Priviti imaginile! Victima este la pamant, agresorul il loveste fara sa ezite, moment in care pe langa ei trec mai multe persoane. Tanarul cu hanoracul inchis la culoare si cu gluga pe cap merge cu privirea in jos, fara sa se intoarca spre scena violenta.

In spatele lui, un domn priveste parca pe furis la ce se intampla, pe masura ce se indeparteaza de cei doi. Parca i-ar fi teama sa priveasca sau sa intervina. Nici doamna de langa el nu le acorda atentie. Niciunul nu se gandeste ca victima le-ar putea fi propriul copil.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La un moment dat, in imagini se observa silueta unei persoane imbracate intr-o haina maronie. Pare ca priveste spre bataia dintre cei doi si...ne-am fi asteptat sa intervina, sa-i desparta. Numai ca omul priveste cateva secunde scena si...dispare. 
Multi au trecut pe langa scena violenta, insa doar un trecator a intervenit.

Dintre masini, apare un barbat care se duce fix spre cei doi copii si ii desparte.

Alte imagini surprinse de trecatori starnesc revolta! Daca pana acum ne-am mirat ca nimeni nu a intervenit pentru un copil, se pare ca si in cazul batranilor, situatia este la fel de trista. Ce a putut face acest batran incat tanarul sa-i aplice o lovitura cu piciorul! Si ce lovitura!!!

Din imagini se vede ca tanarul bataus este constient ca isprava ii este filmata si nu pare deloc jenat. Din contra! Dupa ce filmuletul a fost postat pe retelele de socializare, politistii din Mures s-au autosesizat.  Anchetatorii spun ca batausul este un minor in varsta de 16 ani, iar cameramanul de ocazie este un tanar de 17 ani, care a fost recent exmatriculat din scoala. Cei doi indivizi, amandoi din judetul Mures, au fost audiati. Cat despre victima, este vorba despre un batran fara adapost, care nu a dorit sa depuna plangere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si