Imagini REVOLTĂTOARE de la o nuntă ţigănească din Craiova! Mireasa are doar 8 ani, mirele - 10! Nu credeai că mai poţi vedea aşa ceva în România anului 2018 VIDEO EXCLUSIV

Craiova a fost, ieri, martora unui eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în memoria oamenilor drept unul îngrozitor.

Author: George Stanciu joi 15 noiembrie 2018 , 14:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mai exact, o serie de imagini care, deja, au îngrozit internetul, au fost făcute publice de un manelist celebru, Alex de la Caracal, la o petrecere care se dorea de pomină, la Craiova.

 

 

Astfel, filmările postate chiar pe contul de scializare al manelistului arată doi copii, care mai au ani buni până vor intra, în mod legal, în rândul celor care

au buletin, înconjuraţi de familiile lor, în mijlocul unei petreceri. Nu, nu era vreo zi de naştere, ci, din păcate, era… nunta lor. Ginerică, cu o privire de copil care ar prefera să se joace cu nişte avioane, in varsta de doar 10 anisori, iar mireasa, machiată strident, într-o rochie potrivită petru când ar împlini vreo 16 ani, adică dublul vârstei pe care o are, cu nişte cupe pe care nu are cum să le umple, înconjurată de o rudele ei, au fost prezentaţi de cântăreţ ca fiind vedetele cununiei.

Zâmbind amândoi forţaţi, primind sfaturi de la toate rudele din jurul lor, gătite în tradiţionalele fuste rrome, cei doi erau îndemnaţi de manelist să se apropie, să încingă ”hora miresei”, Alex de la Caracal având grijă să observe că mireasa are o rochiţă de păpuşă Barbie.

Evident, legea interzice categoric asemenea tradiţii la care o parte a comunităţii rrome pare să nu poată renunţa, căsătoria fiind permisă, în cazul fetelor, de la vârsta de 16 ani, iar la băieţi, abia la împlinirea majoratului.

De altfel, acum patru ani, Dorin Cioabă, care este şi preşedintele Uniunii Internaţionale a Romilor, a anunţat că familiile de romi care îşi vor căsători copiii mai devreme de vârsta de 16 ani vor suferi sancţiuni aspre. Cioabă a menţionat că romii care îşi căsătoresc copiii vor fi daţi pe mâna autorităţilor statului, dar vor fi şi excluşi din comunitate.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si