Imaginile revoltatoare sunt surprinse in fata unuia dintre cele mai mari spitale din capitala. Doi barbati, cei mai probabil, oameni ai strazii, pe jumatate dezbracati sunt intinsi pe asfalt chiar in fata intrarii de la Urgente. "Vreau sa fac si eu acest live. Sunt in fata Spitalului Municipal. Uitati cum pot sta doi batrani aruncati in strada si nimeni nu se uita la ei. Absolut nimeni nu se uita la ei.

Acesti batrani sunt nemancati, sunt vai de mama lor.", spune baiatul care filmeaza tot momentul.

La un moment dat un angajat al serviciului de Ambulanta se apropie de barbatul care filmeaza. Dar nu schiteaza niciun gest care sa arate ca ar vrea sa dea o mana de ajutor. "Nu l-ati vazut, doamna, cand ati venit cu urgenta? Au trecut zeci de salvaride cand stau aici. Nimeni nu s-a uitat la el. pana acum. Ce inima avem. Caini daca erau si nu-i lasam aruncati in strada.", ii interogheaza cel care filmeaza.

Pe oamenii strazii nu i-a observat nimeni. Pe barbatul care filmeaza l-au vazut imediat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Barbatul opreste inregistrarea, dar nu pentru mult timp. Gestul sau a avut efect intr-un tarziu. Brancardierii se apropie cu targa de cei doi barbati.

Reprezentantii spitalului sustin ca oamenii strazii nu aveau nevoie de ingrijiri medicale ci doar de un spatiu de cazare iar in semn de protest au decis sa se dezbrace. Cert e ca gestul lor a avut efect.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si