Imagini rusinoase surprinse in apropiere de Vama Giurgiu! Dupa ce s-a topit zapada soferii se lupta cu craterele!

Lipsa autostrazilor si drumurile proaste ne fac de rusine in lume si ne indeparteaza tot mai mult de civilizaţie. Singura sosea care leaga Romania de Bulgaria e ciuruita de gropi uriase, in care se afunda pana si TIR-urile. Revoltator e ca autoritaţile care ar trebui sa il reabiliteze... il reneaga! E drumul nimanui.

Author: G. S. sâmbătă 31 martie 2018 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Asa arata drumul national care duce spre vama Giurgiu: ca bombardat. Soferii nici nu mai pot face slalom printe haurile cascate in asfalt. Atat de multe sunt! 
 
Dar cine e de vina pentru bataia de joc? Cine e de vina ca imaginea Romaniei in ochii lumii intregi se ruineaza? Primarul din Giurgiu, plecat acum la Strasbourg, se spala pe maini cat ai zice "groapa".
Spune ca de 10 luni, printr-o hotarare de Consiliu Local, a transferat si drumul... si terenul din zona in patrimoniul Ministerului Transporturilor, si ca e satul sa mai fie injurat de soferi.
 
 
Cei din minister sustin ca nu e nici al lor drumul. Ar fi trebuit sa se dea o hotarare de guvern in acest sens, nu una de consiliu local.
 
Atunci cui ar trebui sa-i pese cand vorbim de un obiectiv strategic si de o importanta economica si turistica majora? De vreme ce toata lumea ridica din umeri, iar primarul recunoaste ca n-a facut nimic nici in ultimii doi-trei ani, cat a fost in ograda lui.
 
In urma noroaielor si a gropilor ramane doar speranta. Ministerul Transporturilor spune ca drumul ar fi inclus, totusi, intr-un proiect ambitios, de a face o legatura moderna intre Vama Giurgiu si restul tarii pe bani europeni.

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si