Imagini scandaloase, intr-un microbuz care transporta elevi la scoala. O tanara a descris situatia strigatoare la cer pe un site de socializare.

Acestea sunt imaginile care au revoltat o tara intreaga. Tanara povesteste pe site-ul de socializare ca situatia nu se intampla de ieri de azi. Aproape in fiecare zi drumul spre casa este un chin. Nu doar pentru ea ci pentru zeci de elevi care fac naveta din localitatile de langa orasul Targoviste pentru a ajunge la scoala.

Author: V.P. sâmbătă 08 aprilie 2017 , 12:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Inghesuiti si zdruncinati. Asa sunt trasportati copiii dar si adultii care apeleaza la serviciile firmei de transport dambovitene.

SITUATIA DESCRISA DE ELEVA PE SITE-UL DE SOCIALIZARE
[...] in celelalte zile situatia nu mai este asa rea, in sensul ca nu mai trebuie sa stau pe pragul masinii si ca imi simt corpul.

[...]

Intamplarea a revoltat nu doar calatorii ci si pe cei care au privit filmarea. Internautii au comentat dur situatia.  

REACTIA UNUI INTERNAUT
[...] transportand 40 de persoane la o capacitate de 15, se numeste frauda, in primul rand (totusi, sa nu.le enumar pe toate). Sa il fereasca Dumnezeu daca unui copil i se intampla ceva in timpul transportului. De asemenea, protectia copilului si trimiterea pozelor si filmului unui canal de stiri[...]

Si noi ne-am intrebat asemeni internautilor cine va raspunde in cazul unei tragedii. Am solicitat si in scris un raspuns reprezentantilor firmei de transport. Pana acum insa, nu am primit nicio informare din partea lor.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si