Fostul lider PSD Liviu Dragnea, în prezent încarcerat, a moștenit de la părinți uriașa casă din satul Pleașov (județul Teleorman), pe care a renovat-o în totalitate. Născut în comuna Gratia (judeţul Teleorman), Dragnea a copilărit în satul Pleaşov (comuna Saelele), amplasat la 153 de kilometri de București, localitatea de baștină a părinților săi. 

Citeste si: Nora lui Liviu Dragnea, prinsă conducând fără permisul la ea! Gina Dragnea, record pe șosele: 12 contravenții în 4 ani!

După moartea acestora- tatăl Dumitru a murit la 73 de ani, în 2004, mama Stanca a murit în 2001, la 70 de ani- Liviu Dragnea a moștenit casa părintească din Pleașov, așa cum chiar politicianul a completat în declarațiile de avere aferente anilor 2008 și 2009.  ”Casă locuit comuna Saelele, sat Pleaşov, suprafaţă 1626 mp, cotă parte 100%, mod dobândire- act succesiune”,  aşa apare casa din Pleaşov în documentele semnate acum 12 ani de fostul şef al Camerei Deputaţilor.

Lucrările de renovare a casei au durat câțiva ani, la ele contribuind- spun sătenii din Pleașov- inclusiv fratele lui Liviu Dragnea, Viorel, care a murit în 2013 și care primise în acte casa părintească de la Liviu, pe 25 octombrie 2010, printr-un act de donație. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Curtea uriașă, încărcată de pomi frunctiferi, încadrează corpurile vilei de astăzi, foarte elegantă și construită cu bun gust pe locul vechii case părintești. Întâmplător, la nici 100 de metri se află un teren de sport, inaugurat în ultimii ani, iar drumul care face legătura cu șoseaua principală este de o calitate superioară.

Din păcate, aspectul de pensiune al casei familiei Dragnea, locuită în prezent de o nepoată a politicianului, este trecut în derizoriu de mulțimea de gunoaie de la poartă, peturile, ambalajele și sacii menajeri aruncați stricând substanțial imaginea de ansamblu. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si