Accidentul infiorator e surprins de camera unui telefon mobil. Mai multi tineri sunt pe un camp si isi filmeaza un prieten care e la volanul unei masini mici.

Atat apuca sa spuna. Apoi, sub ochii tuturor, masina loveste un mal de pamant, se rastoarna de doua ori si se opreste cu rotile in sus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soferul e cu capul in jos si nu pare sa dea vreun semn de viata. Langa masina e gasita si casca pe care o purta, semn ca impactul a fost unul puternic. Ce urmeaza, insa, socheaza. De fata sunt sapte tineri: cinci baieti si doua fete, printre care si cea care filmeaza.

Soferul iese teafar de la volan. Cu cateva clipe inainte, prietenii lui s-au amuzat copios, chiar daca tanarul ar fi putut avea rani serioase, in urma accidentului.

Se pare ca intreg spectacolul a fost pus la cale de tineri, ca sa se distreze, fara sa le pese ca un astfel de accident provocat s-ar putea transforma intr-o tragedie. Din pacate, pentru totul s-a petrecut pe un camp, nu pe un drum public, soferul nu poate fi tras la raspundere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si