Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil chiar de un coleg de centru al micutului intrat in sevraj. Pe inregistrare, se vede cum o doamna, despre care am aflat ca ocupa functia de infirmier, trage un copil pe jos.

Baietelul tipa, insa martorul ne spune ca era in sevraj. Este vorba despre unul dintre copiii pentru care conducerea centrului s-a plans in privinta lipsei de tratament pentru afectiunile neuropsihice.

In imagini se vede si o alta persoana, care il trage pe micut de par.

Copilul a fost salvat asa! Este parerea directorului de centru. Angajata ar fi actionat promt si l-ar fi salvat pe micutul aflat din pericol.

"Pe imagini se vede clar o interventie corespunzatoare a doamnei infirmiere, care  intrevine in momentul in care copilul este in pericol de a rupe o teava cu apa sub presiune”, a declarat directorul Centrului de Copii. Directorul centrului de plasament isi continua discursul!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Organele abilitate vor stabili daca este vorba de agresiune in cazul acesta.

Voi face o ancheta si voi cerceta ceea ce s-a intamplat”, a adaugat Constantin Gavrila.

Si pentru micutul din imagini, sustine directorul, s-a cerut sprijin pentru consultatie si medicamente.

In acesta situatie, in care copiii care sufera de boli psihice nu mai pot fi tratati in centru, s-a ajuns in urma cu doua saptamani, dupa ce medicul lor psihiatru a fost arestat preventiv, in cazul abuzurilor care s-ar fi intamplat la un alt internat din sectorul 1 al capitalei.

Arestarea medicului este cauza pentru care sufera copiii- scrie negru pe alb in comunicatul de presa emis de Primaria Sectorului 1.

Mai precis, micutii nu au mai beneficiat de vizite medicale si tratamente de pe 23 iunie, adica de cand a inceput urmarirea penala a medicului psihiatru din centru.

Conducerea centrului sustine ca a avut probleme cu internarea minorilor din cauza faptului ca parintii lor nu au fost de gasit.

Pana la urma, insa, 12 copii si tineri din centrul de plasament urmeaza acum tratament neuropsihiatric.

Dupa ce mai bine de doua saptamani, copiii au fost lasati fara tratamentul necesar, conducerea unitatii a gasit se pare, in sfarsit, o solutie. Va apela la cabinete private pentru consultul minorilor suferinzi.

Speram ca micutii vor beneficia, macar in al 12-lea ceas, de tratamentul de care au nevoie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si