Imagini șocante! Momentul în care un tânăr salvează un copil pus la pământ și atacat de un pitbull periculos

Un copil a fost atacat pe stradă de un câine pitbull în timp ce se plimba cu mama lui.

M.A., joi 23 ianuarie 2020 , 11:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marele noroc a fost că în zonă trecea un tânăr curajos care a intervenit când a văzut copilul pus la pământ de câinele periculos.

Imediat începe o luptă între pitbull și tânărul care a intervenit, după ce inclusiv mama minorului a fost pusă la pământ.

Bărbatul a reușit să salveze copilul la timp după ce câinele l-a pus la pământ și a început să îl muște. Pentru a scăpa de furia animalului, tânărul îl aruncă pe copil pe plafonul unei mașini parcate.

Câinele a început apoi să îl atace pe tânărul care a intervenit, acesta din urmă aruncându-se în cele din urmă și el pe plafonul aceleiași mașini.

Citeste si: Acoperiş smuls şi termoizolaţie desprinsă de pe faţada unui imobil la Râmnicu Vâlcea, din cauza vântului puternic - FOTO

Citeste si: Alba: un șofer beat și agresiv a fost împușcat de polițiști

Citeste si: Carnea de şarpe, posibila sursă a noului coronavirus 2019‐nCoV, care provoacă forma letală de pneumonie din China

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere și urcate ulterior pe rețelele de socializare, unde au strâns sute de reacții din partea oamenilor.

Nu se știe până în momentul de față al cui era câinele extrem de periculos care a fost scăpat de sub control.

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si