Imagini spectaculoase pe aeroportul din Cluj Napoca. Un avion sosit din Turcia a avut parte de o primire specială. S-a marcat astfel inaugurarea unui nou zbor din Istanbul până în inima Ardealului.

Cu tunuri de apa. Asa i-au facut botezul pompierii din aeronavei care a aterizat in acesta dimineata la Cluj Napoca. ##VIDEO21513##

joi 01 septembrie 2016 , 19:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre sutele de pasageri s-au aflat reprezentantii companiei aeriene. Tot personalul avionului s-a bucurat de o primire speciala. Doua romance imbracate in port popular i-au servit cu paine si sare.

Oficialii turci si romani au inaugurat un nou zbor in inima Ardealului cu bucate traditionale romanesti. Ca la orice botez, nu a lipsit nici tortul, unul cu adevarat spectaculos. "Este o zi foarte fericită pentru relaţia turco-română, conectăm unul dintre cele mai dinamice orase din lume cu unul dintre cele mai dinamice orase din România.", a declarat Ambasadorul Turciei in Romania, excelenta sa, domnul Osman Koray Ertas.Evenimentul de astazi a fost organizat pentru a marca un nou zbor de pe aeroportul international din Cluj Napoca.

Dupa Bucuresti si Constanţa, cea mai buna companie aeriana din Europa a lansat cel de-al treilea culoar catre Romania, pe ruta Cluj-Istanbul. De la inceputul acestei luni, ardelenii pot calatori spre unul dintre cele mai mari orase din Turcia, de patru ori pe saptamana.Pentru inceput, preţul unui bilet pe ruta Istanbul-Cluj incepe de la 99 de dolari. Biletul Istanbul - Cluj, de la 99 de euro. Preturile au  toate taxele incluse. " Dacă vorbim de Cluj Napoca, segmentul de studenţi este foarte important. Stim că este un oras universitar, sunt mulţi studenţi aici.", a spus si Taskent Ziva - Senior Vice President Turkish Airlines.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si