Andreea va fi înmormântată astăzi. Tânăra ucisă de iubitul său, Mirel Dragomir, prin zeci de lovituri de cuțit, va fi condusă pe ultimul drum.

Andreea, studentă la medicină, a lăsat în urmă o familie îndurerată. Toți care au cunoscut-o au inima tristă și plâng destinul tragic de care a avut parte tânăra în vârstă de doar 21 de ani.

Imaginile durerii de la înmormântarea Andreei

Andreea va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Procesiunea de înmormântare va avea loc la Padeş, în judeţul Gorj, la casa părintească.

Sute de persoane vor fi alături de familia îndurerată a Andreei. Tânăra era singură la părinți, iar mama și tatăl acesteia au sufletul dărâmat de durere.

Potrivit presei locale gorjonline.ro, slujba de inmărmântare va fi oficiată de un sobor de preoți.

Tânăra ucisă fără milă va fi înmormântată îmbărcată în rochie albă, de mireasă. Sicriul tinerei este alb, înconjurat de flori, aduse de cei care au venit să își rămas bun, pentru totdeauna.

Citește și: Mama studentei ucise de Mirel Dragomir, în șoc după ce și-a văzut fiica adusă acasă, în sicriu. „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura”

inmormantare andreea morega

Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei

[Sursa foto: gorjonline.ro]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Colegii Andreei se pare că au făcut un altar de flori și lumânări în fața facultății.

Zeci de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele sociale. 

"IN MEMORIAM – studentă Andreea Morega

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara deplânge tragica întâmplare în care tânăra Andreea Morega, studentă eminentă la Facultatea de Medicină, a plecat dintre noi. Avea doar 21 de ani și visuri frumoase. Din păcate, nu a avut șansa să le împlinească.

Întreaga comunitate academică este alături de familia îndoliată. Transmitem sincere condoleanțe tuturor celor care au cunoscut-o!

Dumnezeu să o odihnească în pace!", este mesajul postat de facultatea unde studia Andreea, pe Facebook.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro

inmormantare andreea morega

Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum

[Sursa foto: Facebook- Andreea Morega]

Andreea Moreaga avea un viitor strălucit în față

Andreea Morega a fost găsită fără viață în urmă cu câteva zile. Tânăra studentă la medicină, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă de Mirel Dragomir, iubitul său.

Rezultatele necropsiei au scos la iveală moartea cruntă pe care a suferit-o Andreea. Într-un episod de gelozie, Mirel a înjunghiat-o pe Andreea de 60 de ori, cu un cuțit luat din bucătăria apartamentului unde locuiau împreună.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor, conform Acces Direct.

Andreea avea un viitoar strălucit în față. Tânăra visa să ajungă un medic de succes, pentru a salva viața oamenilor. Din păcate, viața a avut alte planuri pentru ea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si