Bataie crancena surprinsa de camerele de supraveghere in fata unui magazin din Dambovita! Un barbat a fost atacat cu o salbaticie teribila de mai multi indivizi din cauza unei femei. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.
Desi omul ramane lat in fata magazinului, batausii nu se lasa. Un barbat in tricou alb se napusteste cu furie  spre victima.
Ii impinge pe cei din jur si il loveste cu salbaticie pe cel care zace pe asfalt.  De cum scapa din mainile agresorilor, barbatul se taraste, cu ultimele puteri, in magazin.
Scandalul ar fi fost iscat, de fapt, de cel batut cu salbaticie. Cu cateva momente inainte sa fie atacat, camerele il surprind ca ia niste sticle de bere dintr-o lada si se napusteste asupra celor trei barbati. ( min 5.06) Indivizii luati in vizor isi ies din fire si riposteaza.
Toata scena ar fi inceput din cauza unei femei, curtata pe strada de cei trei batausi. Tupeul lor l-a infuriat pe sotul ei, motiv pentru care si-ar fi pus fratele sa-i invete minte pe tinerii indrazneti.
"Nu stiu, ca am ramas si eu surprins. Erau prieteni".
Dupa ce victima a fost dusa la spitalul din targoviste, doi dintre scandalagii au fost arestati.Un
al treilea este cautat de politie dar se pare ca a fugit in Spania. Cei trei sunt cercetati pentru lovire si tulburarea linistii publice.

Desi omul ramane lat in fata magazinului, batausii nu se lasa. Un barbat in tricou alb se napusteste cu furie  spre victima. Ii impinge pe cei din jur si il loveste cu salbaticie pe cel care zace pe asfalt.  De cum scapa din mainile agresorilor, barbatul se taraste, cu ultimele puteri, in magazin.


Scandalul ar fi fost iscat, de fapt, de cel batut cu salbaticie. Cu cateva momente inainte sa fie atacat, camerele il surprind ca ia niste sticle de bere dintr-o lada si se napusteste asupra celor trei barbati.

Indivizii luati in vizor isi ies din fire si riposteaza.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toata scena ar fi inceput din cauza unei femei, curtata pe strada de cei trei batausi. Tupeul lor l-a infuriat pe sotul ei, motiv pentru care si-ar fi pus fratele sa-i invete minte pe tinerii indrazneti.

"Nu stiu, ca am ramas si eu surprins. Erau prieteni".



Dupa ce victima a fost dusa la spitalul din targoviste, doi dintre scandalagii au fost arestati.Un al treilea este cautat de politie dar se pare ca a fugit in Spania. Cei trei sunt cercetati pentru lovire si tulburarea linistii publice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si