Jurnaliștii germani au făcut publice doar câteva minute din imaginile video înregistrate de agresoarele fetei în vârstă de 13 ani. Conform sursei citate anterior, fata a fost atacată în Heide, un oraș din landul Schleswig-Holstein. Atacatoarele, cu vârste între 12 și 17 ani, i-au stins pe față mucuri de țigară, i-au ars părul, au scuipat-o și lovit-o în mod repetat cu pumnii și picioarele. Scenele de groază au durat ore întregi.

Cu toate că fata de 13 ani plânge și le roagă pe agresoare să înceteze, tortura continuă.

"Stai în genunchi în timp ce mă implori. Nu te voi lăsa să pleci atât de ușor", îi spune una dintre agresoare, conform  oe24.at, care citează publicația  Schleswig-Holsteinische Zeitung.

Într-un final, un trecător a reușit să pună capăt chinului prin care minora a trecut ore întregi. 

Citește și: Un român aflat la cules de sparanghel în Germania fost călcat de un coleg cu combina, după ce ațipise pe câmp

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"A recunoscut pericolul în care se afla fiica mea și a luat-o de acolo când i-a cerut ajutorul. Îi suntem foarte recunoscători", a mărturisit mama fetei.

"Când am văzut imaginile, m-am prăbușit. Toți se distrau torturându-mi fiica!", a mai povestit femeia, conform jurnaliștilor de la  Blick.

Citește și: Alexandra e dispărută de mai bine de 14 săptămâni. Oamenii legii au o nouă ipoteză în cazul româncei însărcinate în 8 luni

În momentul în care au auzit sirenele mașinilor de poliție, cele 12 bătăușe s-au făcut nevăzute. Cu toate acestea, oamenii legii au reușit să stabilească identitățile lor, iar în acest moment cercetările se află în curs de desfășurare. La o zi după ce a trecut printr-o adevărată tortura, adolescenta în vârstă de 13 ani a fost internată la o clinică de zi și se află în continuare sub îngrijirea medicilor.

Fata de 13 ani le cunoștea pe agresoare

Copila și agresoarele se cunoșteau din zonă și se pare că nu ar fi primul astfel de incident în care au fost implicate. Se pare că între gașca respectivă și victimă au mai existat probleme în trecut. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un cuplu de români a paralizat traficul feroviar din Germania! „Această infracțiune este în expansiune!”

Pe data de 21 februarie 2023, tensiunea a escaladat, iar atunci a avut loc actul oribil, din care doar unele momente au fost surprinse în filmare.

Mama copilei atacate susține videoclipul arată doar o parte din calvarul suferit de fiica ei. Conform procurorului Jonna Ziemer, atacatoarele, fiind minore, nu vor fi urmărite penal, chiar dacă acuzațiile vizează mai multe infracțiuni.

Citește și: Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si