Imaginile durerii pentru români! Economistul Constantin Cojocaru a fost înmormântat

Marți 19.03.2019, comuna Beciu din județul Teleorman a fost în doliu. Constantin Cojocaru a fost înmormântat.

A.N.C, miercuri 20 martie 2019 , 18:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Economistul a avut o înmormântare simplă, decentă, la care au participat peste 100 de persoane, mare parte veniți din București. Surprinzător de mulți, totuși, având în vedere rapiditatea cu care s-a desfășurat totul: duminică noaptea a murit, luni a fost dus în satul natal, marți a fost înmormântat.

În afară de rude și prietenii foarte apropiați, n-au lipsit nici membri ai Grupului pentru România, constituit la inițiativa lui Constantin Cojocaru. Evident, și Cezar Avrămuță cu tricolorul său uriaș. Slujba a fost curată și întreagă, ținută de doi preoți cu voci excepționale: Constantin Dănescu din Beciu (județul Teleorman) și Angheluș Cătănoiu din comuna Sprâncenata (județul Olt), o localitate foarte apropiată. Soția (Elizet) și cei doi băieți (Iancu și Dragoș) au stat tot timpul lângă coșciug, așa cu cere tradiția și ceremonialul ortodox, informeaza certitudinea.ro.

Toți cei prezenți au primit câte un exemplar din CERTITUDINEA, cu ultimul articol scris de Constantin Cojocaru: „REZERVA DE AUR A ROMÂNIEI - Rechizitoriul unei infracţiuni de înaltă trădare şi de subminare a economiei naţionale”.

Cojocaru a fost, alături de prof. Anghel Rugină, unul dintre primii economiști reveniți în România după 1990 – oameni de știință și patrioți care au încercat să ofere soluții pentru o trecere inteligentă, sigură la capitalism. Din păcate, nici unul, nici celălalt nu au fost ascultați.

 

Te-ar putea interesa si