Îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri contrafăcute în valoare de 200.000 de lei au fost găsite într-un autocar

Polițiștii din Giurgiu au descoperit, marți, într-un autocar oprit, îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri contrafăcute în valoare de 200.000 de lei.

Author: Diana Puiu marți 15 noiembrie 2022 , 15:36

Îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri contrafăcute în valoare de 200.000 de lei au fost găsite într-un autocar

Îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri contrafăcute în valoare de 200.000 de lei au fost găsite într-un autocar

[Sursa foto: autocarepremium.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Produsele contrafăcute au fost introduse în țară de către un cetățean turc, iar în total au fost găsite peste 2.000

de articole.

„Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice au continuat cercetările, fiind efectuat un control amănunţit, în interiorul autocarului, ocazie cu care au fost descoperite 1.982 de produse( îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri), cu numele unor mărci protejate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 200.000 lei. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că produsele în cauză aparţin unui cetăţean turc”, transmite IPJ Giurgiu.

Autocarul fusese oprit pe DN 5, în comuna Adunații Copăceni. Asupra cetățeanului turc au fost găsite 28 cartușe de țigări fără timbru.
Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Citește și: Autoritățile au efectuat 83 de percheziții într-un dosar ce vizeză contrabanda, traficul de migranți, comercializarea pe teritoriul României de țigarete, contrabandă, corupție și deținere de droguri de risc

Autoritățile au efectuat 83 de percheziții într-un dosar ce vizeză contrabanda, traficul de migranți, comercializarea pe teritoriul României de țigarete, contrabandă, corupție și deținere de droguri de risc

Oamenii legii au desfășurat mai multe percheziții domiciliare în județele Suceava, Bihor, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mehedinți și Gorj. Este vorba despre un dosar ce vizează contrabanda, deținerea și comercializarea pe teritoriul României de țigarete peste limita legală, trafic de migranți, corupție, deținere de droguri de risc și infracțiuni contra siguranței circulației.

Citește și: VIDEO- De ce s-a enervat șeful ANAF, Lucian Heiuș, pe subalternii săi: "Doi nemernici, că nu-i pot numi inspectori Antifraudă" (VIDEO)

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava, au efectuat luni dimineață un număr total de 83 de  percheziții domiciliare, fiind vizate domiciliile și imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice, dar și sediile și punctele de lucru ale unor firme din județele Suceava, Bihor, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mehedinți și Gorj.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si