Împăcare în casa Puterea Dragostei: ”Vă iubesc mult”

În ultimele două zile, în casa Puterea Dragostei au existat ape destul de tulburi. Cu toate acestea, astăzi a avut loc o mare împăcare între concurenții din show-ul matrimonial. Despre cine este vorba.

Andreea Bolocan, vineri 16 aprilie 2021 , 16:53

impcaare la puterea dragostei 16 aprilie 2021
Puterea Dragostei, 16 aprilie 2021[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că în urmă cu puțin timp, Radu le-a jignit pe fetele din casă, iar Andrada a simțit nevoia să se răzbune pe acesta și i-a făcut o serie de farse, după ce cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte grele, după ce frumoasa brunetă i-a atras atenția lui Radu pentru faptul că a jignit fetele din competiție.

Răzbunare de zile mari în casa Puterea Dragostei

Andrada s-a răzbunat într-un fel inedit: pe hainele lui Radu. Gestul brunetei nu l-a scos din sărite doar pe Radu, ci și pe Cazi, iubitul concurentei. Bărbatul a fost atât de deranjat de ceea ce a făcut partenera sa, încât a plecat nervos din emisiune.

Radu, către Andrada: ”De când îți permiți tu să îmi faci praf hainele și să îmi dai cu alea în păr.”

Andrada: ”Așa vreau eu, tu cum ți-ai permis să vii aici și să vorbești urât de toate! Cine ești tu?”

Cazi: ”Mie când îmi spui să încetez, încetez! Te ascult de fiecare dată!”

Radu: ”Nu înțeleg rostul ei sincer, de ce s-a băgat ea?!”

Andrada: ”Nu înțeleg rostul tău în această casă.”

Radu: ”Eu nu înțeleg rostul tău în această casă.

Ai relație, du-te acasă, viața mea!”

Împăcare mare în casa Puterea Dragostei

Radu a reușit să se împace cu restul fetelor din casă după ce le-a jignit, însă Alexandra încă îi poartă pică și nu are de gând să îl ierte prea curând. 

Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra îl avertizează pe Radu și îi spune că ar trebui să îi fie frică să nu fie votat în gală de către toate fetele din casă, deoarece cu o zi în urmă acesta le-a jignit și le-a adresat înjurături.

Însă acesta s-a arătat neînfricat și a fost susținut de către fete în fața Alexandrei, ele aplaudându-l după ce acesta și-a cerut scuze sincere. După aplauzele primite de la fete, Radu le-a declarat că le ”iubește mult”. 

Alexandra, extrem de revoltată i-a spus lui Radu: ”Ieri plângeau toate că le-ai înjurat, acum te aplaudă toate.”

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele... A început maratonul de vaccinare în Capitală. Mii de români s-au prezentat la centrele de imunizare: ”În timpul nopţii au fost şi câte 5 persoane pe minut”
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
spotmedia.ro
Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de... Vacanțele în străinătate se vor scumpi considerabil vara asta. Anunţul vine direct de la Booking.com
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si