Impozitarea bacsisului se întoarce. Banii pe care îi lăsăm ospătarului ar putea întra în nota de plata

M.C.B., miercuri 05 decembrie 2018 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

La final de an, se discuta introducerea unui nou impozit: acela pe bacsis. Banii pe care îi lăsăm ospătarului ar putea întră în notă de plata, că mai apoi să fie taxaţi cu zece la sută şi, abia ce rămâne la final, să mai ajungă în buzunarul angajaţilor din restaurante şi baruri.

 

Se spune că ospătarii  trăiesc din bacşiş şi...pe

bună dreptate!

Pentru Andrei, care lucrează de ceva timp într-un restaurant din Capitală, aceştia sunt, practic, singurii bani care îi intră direct în buzunar. Deocamdată! Pentru că în acest moment se ia în calcul ....impozitarea bacsisului

Patronatele din Hoteluri şi Restaurante sunt de acord că bacşişul să fie trecut pe bonul fiscal. Ei spun că un client din doi achita prin card şi nu pot lasă bacşiş, chiar dacă ar dori.
Ospătarii sunt de altă părere.

Aşa cum există, de exemplu, în Marea Britanie, unde clientului i se impune să plătească un bacşiş de cel puţin 10 la sută din notă de plata.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si