Se spune că cei mai mici concurenți sunt cei mai mari iubitori ai Crăciunului, iar în ediția din această seară, cinci copilași, stăpâni pe vocabularul lor și foarte încrezători sunt gata să deslușească “enigmele” lui Dan Negru, în ediția specială a emisiunii.

“Am niște invitați…. cred că cei mai buni pe care i-am avut eu anul acesta!”,  mărturisește entuziasmat Dan Negru.

Citește și: Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Antonia, Maria, Eva, Carla și Eduard sunt cei cinci micuţi concurenţi care vor reuși să impresioneze încă de la primele întrebări și răspunsuri oferite amfitrionului emisiunii.

“Ce lecție am învățat în seara asta! Să aveți un Crăciun frumos !”, a spus, impresionat de micuții concurenți, Dan Negru.

Citește și: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, la nivelul întregii țări și la orașe

Copiii aflaţi în platoul emisiunii vor avea parte şi de surprize inedite aduse în dar de Moș Crăciun, chiar în platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D.  Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, o ediție de colecție dedicată sărbătorii Crăciunului, “ Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si