În aceasta seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han este tot mai înverșunat în a afla cine este, de fapt, Naci, bărbatul care ”dă târcoale” casei sale. 

Dorința lui Han de a-și proteja familia ajunge la exagerare atunci când îl zărește, mai mereu, în preajma casei familiei sale, pe Naci, profesorul surorii sale mai mici, Neriman. Naci, în schimb, îl înfruntă pe Han și îl asigură de bunele sale intenții în ceea ce privește familia acestuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Inci este șocată să afle că bunicul său s-a angajat, pentru a-și putea întreține familia și, în special pentru a-l ajuta pe Ege să-și continue studiile, și caută să găsească o soluție financiară pentru a-l determina pe Memduh să renunțe la slujba sa.

Safiye retrăiește, cu fiecare clipă, de când l-a reîntâlnit pe Naci, momentele din adolescență petrecute alături de acesta, însă nu îndrăznește să dea curs sentimentelor sale pentru bărbatul iubit.

Cum va reacționa Han când află că Naci urmează a se întâlni cu Safiye puteți afla în această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, digfuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si