Noul sezon al emisiunii de succes "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de miercuri până vineri, de la 22:30.

“Mare atentie! Nu vă lasati mintea să zacă! Ne-am întors la Jocul cuvintelor!”

După două sezoane care au cucerit publicul si au introdus un nou obicei în viața românilor, acela de a-si testa abilitatile de vocabular,  "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" revine pentru a aduce o nouă doză de distracție, provocări intelectuale și pasiune pentru limba română.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul fenomen, care antrenează inteligența și vocabularul românilor, revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!

Dan Negru, amfitrionul acestui quiz cuceritor prin mecanismul simplu, este nerăbdător să îi introduce din nou pe telespectatori într-o nouă aventură a sensurilor cuvintelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

În fiecare editie a emisiunii, cinci concurenți inteligenti și entuziaști se vor confrunta într-o competiție palpitantă pentru a-și demonstra cunoștințele despre cuvinte. În această seară, cuvinte precum "Mușuroaie", "Stofă", "Turturică" și "Huli" vor pune la încercare inteligența și rapiditatea de răspuns a concurenților, provocându-i să găsească rapid raspunsul la definitiile enuntate de Dan Negru.

Mare atentie! Nu vă lasati mintea să zacă! Ne-am întors la Jocul cuvintelor!”, spune Dan Negru, înainte de a da startul noului sezon “Jocul cuvintelor”.

Când va avea loc prima ediție a noului sezon?

"Jocul cuvintelor cu Dan Negru" nu este doar o competiție, ci și o oportunitate pentru concurenti si telespectatori de a-și testa cunoștințele, de a se distra și de a se educa în același timp.  Prima editie a noului sezon va fi difuzata în aceasta seara, la ora 22:30, la Kanal D!

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul fenomen, care antrenează inteligența și vocabularul românilor, revine cu un nou sezon, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si