În această seară, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă. Tensiuni uriașe în tabăra Faimoșilor; “S-au certat cei din echipa fantastică” spune Elena Marin despre discuțiile aprinse din camp

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa jocul pentru recompensă, Războinicii și Faimoșii își vor da întâlnire, din nou, pe terenul sportiv, în lupta aprigă într-unul dintre cele mai importante dueluri ale săptămânii.

Author: Andreea Bolocan joi 01 aprilie 2021 , 12:53

emisiune kanal d survivror romania
Echipa Faimoșilor
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Echipa Războinicilor nu mai au parte de liniște

Liniștea în interiorul echipei Faimosilor pare să fie doar un vis, cu atât mai mult cu cât în camp-ul acestora intrigile și discuțiile ies tot mai mult la suprafață.

Elena Marin, una dintre preferatele publicului, spune că spiritele sunt deja agitate în interiorul echipei.

Echipa Războinicilor

Citeste si: Jason Derulo, conversație cu echipa faimosilor, la „Survivor România”

A început săptămâna complicat, aș putea spune. Am văzut ceva surprinzător, că s-au certat cei din 'echipa fantastică', cum îi numeam eu ”, spune Elena Marin, făcând referire la colegii ei de echipă.

Se încing spiritele în echipa Războinicilor

Și de cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, aceștia se scaldă în ape tulburi, spiritele se încing în interiorul echipei și descărcările de tensiune între Sindy și Sorin atentează la echilibrul mental al echipei.

Traseul pe care vor evolua Faimoșii și Războinicii în această seară, la “Survivor România”, le va solicita la maximum forța și îndemânarea acestora, ei urmând să înfrunte o serie de obstacole dificile, în goana după punctele victoriei.

Daniel Pavel

Citeste si: Andreea Antonescu, eliminată de la „Survivor România”- „Nu aș putea purta pică nimănui”

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, meciul pentru recompensă, disputat de Faimoși și Războinici, difuzat la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si