Proiectul, anunţat în noiembrie pentru a stimula o campanie de imunizare slabă, a fost aprobat de majoritatea clasei politice (137 pentru, 33 contra din 183 de parlamentari).

Citeste si: Alexandru Rafila: „Certificatul verde expiră de la 1 februarie pentru cei care nu şi-au făcut doza booster de vaccin anti-Covid”

Mulţi austrieci au fost împotriva legii

„Vaccinarea este şansa pentru societatea naostră de a obţine o libertate durabilă şi continuă, fără ca virusul să ne restricţioneze”, a declarat cancelarul conservator Karl Nehammer.

Mulţi austrieci au fost împotriva legii şi au protestat în stradă aproape în fiecare weekend. În acest climat tensionat, guvernul se teme de escaladări şi a anunţat săptămâna aceasta stabilirea de „perimetre de protecţie” în jurul unităţilor de sănătate, centrelor de vaccinare şi de testare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Sănătăţii va vizita Centrul de Evaluare COVID-19 de la Spitalul Vălenii de Munte

Numărul de cazuri raportate în Austria

Aproape 30.000 de noi cazuri au fost raportate în Austria miercuri, în doar 24 de ore, pe fondul răspândirii variantei Omicron

În jur de 72% din populaţia de de 8,9 milioane de locuitori are în acest moment schema completă de vaccinare, un procent mai mic decât Franţa şi Spania.

Potrivit cifrelor comunicate de Ministerul Sănătăţii, rămân de convins un milion şi jumătate de adulţi. Autoritățile au anunțat și o loterie cu o recompensă de 500 de euro pentru cei vaccinaţi.

Citeste si: Record absolut de cazuri COVID-19 în România. A fost depășit vârful atins în valul 4. Câți copii sunt la ATI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si