O nouă ediție „În căutarea adevărului" începe pe Kanal D, la ora 13:00. Ediția din 25 august 2020 poate fi urmărită prin Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

În ediția de astăzi, 26 august 2020, „În căutarea adevărului”, telespectatorii vor putea urmări o poveste impresionantă. Azi vom afla povestea incredibilă a unui tânăr, care își dorește cu ardoare să cucerească o fată bogată. În ciuda situației lui materiale modeste, Adrian nu are de gând să renunțe la idealul lui și face tot posibilul să ajungă la inima tinerei care i-a pus inima pe jar.

Urmărește Live Video emisiunea „În căutarea adevărului” pe Kanal D

În căutarea adevărului prezintă o serie de dramatizări realiste care vor aduce în atenția publicului situații pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta. După ce a fost considerat un adevarat detectiv, Ernest va fi atât naratorul, cât și mediator.

În căutarea Adevărului 26 august
În căutarea Adevărului 26 august[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Împăcarea momentului la „Puterea Dragostei”. Au lăsat jignirile deoparte și au mers la piscină

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a transformat o fetiță de 11 ani o rulotă veche într-o casă de lux. FOTO de necrezut

Citeste si: Ce s-a ales de Ligi de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite cu blondina

Nu ratați, azi de la ora 13:00

Emisiunea În căutarea adevărului de la Kanal D începe la ora 13:00.

Urmăreşte emisiunea de astăzi Live Video Online!

Pentru fiecare adevar pe care cineva încearca sa-l ascunda, va fi o echipa de ancheta pregatita sa-l dezvaluie pe kanald.ro/live.

În căutarea adevărului reprezintă un program antrenant, cu mult suspans și răsturnări de situație, care aduce în prim-plan diverse povești de viață cu adevărat cutremurătoare.

ernest kanal d
ernest kanal d[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Încercăm să le oferim telespectatorilor noștri povești ale unor oameni aflați în situații- limită, situații disperate în care cei ca noi au fost înșelați de semenii lor, de apropiați sau, mai grav, chiar de familie.

Ne dorim ca această emisiune „În căutarea adevărului” sp fie pe placul românilor, mai ales ca românii au demonstrat, nu de puține ori, că au stofa de justițiari. „În căutarea adevărului” ne va demonstra că, deși greșeala, minciuna, înșelăciunea sunt la îndemâna oricăruia dintre noi, mulți reușim să rămânem drepți, în fața ispitelor”, mărturisește Ernest.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de miercuri, 26 august- Video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si