Ligi de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D își ocupă timpul cu promovări online. Ligia are o viață socială intensă. Blondina își petrece majoritatea timpului în oraș, alături de prietenele sale. Ligi și-a petrecut vacanța la mare, împreună cu câteva foste concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”.

Ce s-a ales de Ligi de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite cu blondina

Ligia Dolha a format un cuplu cu Philip Albu. Tânărul s-a cuplat apoi cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cei doi sunt împreună și acum. Ligi a dus un război crunt cu Philip și Berna, însă la sfârșitul sezonului doi „Puterea Dragostei” au decis să facă pace. Ligi de la „Puterea Dragostei” s-a implicat în organizarea petrecerii în cinstea zilei de naștere a Bernei. Atunci cele două concurente au îngropat securea războiului.

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp: „Andra de acum încolo o să fie sub protecție!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arăta Alexandra de la „Puterea Dragostei” până să intre în cadrul competiției de la Kanal D

Citeste si: Secretul Alexandrei de la „Puterea Dragostei”: „Cea mai frumoasă avere de pe acest pământ!”

Ligi de la „Puterea Dragostei” este în căutare de iubirea vieții. Blondina nu și-a găsit încă jumătatea.

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Puterea Dragostei 22 August: George, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „Sora ta când a venit în emisiune a spus că a făcut...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si