Ligi de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D își ocupă timpul cu promovări online. Ligia are o viață socială intensă. Blondina își petrece majoritatea timpului în oraș, alături de prietenele sale. Ligi și-a petrecut vacanța la mare, împreună cu câteva foste concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei”.

Ce s-a ales de Ligi de la „Puterea Dragostei”? Imagini inedite cu blondina

Ligia Dolha a format un cuplu cu Philip Albu. Tânărul s-a cuplat apoi cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cei doi sunt împreună și acum. Ligi a dus un război crunt cu Philip și Berna, însă la sfârșitul sezonului doi „Puterea Dragostei” au decis să facă pace. Ligi de la „Puterea Dragostei” s-a implicat în organizarea petrecerii în cinstea zilei de naștere a Bernei. Atunci cele două concurente au îngropat securea războiului.

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp: „Andra de acum încolo o să fie sub protecție!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arăta Alexandra de la „Puterea Dragostei” până să intre în cadrul competiției de la Kanal D

Citeste si: Secretul Alexandrei de la „Puterea Dragostei”: „Cea mai frumoasă avere de pe acest pământ!”

Ligi de la „Puterea Dragostei” este în căutare de iubirea vieții. Blondina nu și-a găsit încă jumătatea.

ligi de la puterea dragostei
ligi de la puterea dragostei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Puterea Dragostei 22 August: George, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „Sora ta când a venit în emisiune a spus că a făcut...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si