În Coreea de Nord  le este interzis cetățenilor să poarte haine de piele. Acestea sunt preferatele conducătorului Kim Jong-un.

Citeste si: Dictatorul din Coreea de Nord sfidează din nou planeta

Kim a purtat haina pentru prima dată în anul 2019. Haina a devenit foarte populară în rândul elitei nord-coreene. Cetățenii care își permiteau financiar își arătau loialitatea față de liderul suprem în acest mod.

Acum comercianții care vând imitații vor fi depistați și apoi închiși. Poliția spune că hainele de piele vor fi confiscate de la oameni deoarece purtarea lor i-ar putea subimina autoritatea lui Kim Jong-un.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un star K-pop coreean, condamnat la trei ani de închisoare pentru proxenetism

Oamenii legii au anunțat că purtarea hainelor care o imită pe cea a conducătorului este o „tendință impură de a contesta autoritatea celei mai înalte demnități."

Hainele de piele interzise în Coreea de Nord

În luna septembrie au apărut imitațiile pentru prima dată.

Atunci se redeschisese comerțul dintre China și Coreea de Nord. Acest lucru le-a permis comercianților să își procure o piele nenaturală din care să facă haine.

Citeste si: Semn misterios apărut pe ceafa dictatorului Kim Jong-un

Nu este prima decizie absurdă de acest gen pe care Coreea de Nord o aplică. La trei ani după ce Kim a devenit conducătorul suprem, bărbații aveau voie să se tundă doar cum se tundea el, dar trei ani mai târziu acest lucru a fost interzis și niciun bărbat nu mai avea voie să aibă aceeași tunsoare

ca liderul.

în coreea de nord sunt interzise hainele de piele

Dictatorul Kim-Jong-un.

[Sursa foto: Google]

În acest an, în Coreea de Nord, s-a impus o nouă lege. Introducerea legii urmărea eliminarea oricărui tip de influență străină. Cetățenii care erau prinși cu filme străine, îmbrăcăminte sau tunsori erau pedepsiți dur. Principalul scop al măsurii impuse este menținerea tineretului nord-coreean departe de tendințele „imorale" ale Occidentului.

Citeste si: Cine poate participa la Squid Game? Jocul a devenit real și pune la bătaie 18.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si