Duminică dimineaţa, în jurul orei 9,45, fostul mare fotbalist Ilie Balaci a trecut în nefiinţă, la doar 62 de ani, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Înmormântat marţi în cimitirul Sineasca din Bănie, în prezenţa a mii de craioveni, Ilie Balaci avea programată dumunică la prînz o întâlnire de suflet, cu un coleg de generaţie. Potrivit apropiaţilor, Ilie vorbise la telefon în cursul săptămânii cu Petre Purima (64 de ani), fostul său coechipier la ”Ştiinţa” între 1975 şi 1982, cu care urma să se vadă la prânz chiar în duminica fatidică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

”Petre voia să se vadă cu Ilie pentru că nu se mai întâlniseră de ceva vreme, dar şi ca să discute despre Craiova Maxima. Încercau să stabilească un fel de orar de întâlniri prieteneşti a celor care au format acel grup unic în fotbalul românesc. O dată la 6 luni, o dată la trei luni, mă rog, în funcţie de cum avea fiecare programul...Dar viaţa asta nedreaptă a făcut ca acest lucru să nu se mai întâmple!”,  ne-a declarat un bun prieten al lui Balaci din formula glorioasă a Universităţii Craiova.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si