In fiecare ora de Black Friday, in Romania, s-au tranzactionat echivalentul a 238 de kilograme de aur! Ora de ora!

Sper ca sunteti asezati. Urmeaza cifre care va pot da palpitatii. In fiecare ora de Black Friday, in tara noastra, s-au tranzactionat echivalentul a 238 de kilograme de aur! Ora de ora! Doar ca expertii au vesti proaste pentru noi: degeaba cumparam in cantitati uriase. Cele mai multe produse vin din import!

Author: V.P. joi 23 noiembrie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

4 mii de magazine online au adunat vanzari de 200 de milioane de euro.

FLORIN FILOTE, DIRECTOR: Am optat in fiecare an pentru evenimentul de 24 de ore. Este al saptelea an. La finalul zilei am inregistrat vanzari de 360 de milioane de lei.

Asta inseamna vanzari de 78 de milioane de euro pentru un singur retailer, in 24 de ore. Chiar daca unii comercianti au furat startul sau au prelungit perioada reducerilor, sa ne raportam la aceeasi perioada de  24 de ore pentru a intelege proportiile evenimentului. Ati retinut vanzarile totale: 200 de milioane de euro!

8,3 MIL. DE EURO

Ce inseamna asta? Priviti aici! In fiecare ora s-au inregistrat tranzactii in valoare de 8,3 milioane de euro.

Adica in fiecare ora s-au vandut echivalentul a 83 de apartamente intr-o zona buna a capitalei. Sau 238 de kilograme de aur.

138.000 DE EURO

In fiecare minut, s-au facut tranzactii in valoare de 138 de mii de euro. Ce inseamna aceasta valoare? …Uite ca s-a stricat telecomanda. Sa trecem mai departe!

138 de mii de euro  inseamna 205 salarii medii pe economie. Atentie: minut de minut! Ar trebui sa ne bucure aceste valori, asa-i?

ADRIAN BENTA, CONSULTANT FISCAL

Consumul este un indicator bun pentru acele state care au stimulat vanzarea de bunuri si servicii produse pe teritoriul respectivelor state.

In topul comenzilor de Black Friday sunt iesenii din Miroslava.

O mare parte din coletele comandate de clack friday au ajuns intr-una dintre cele mai bogate comune din tara. Aproape de Iasi, aici, la miroslava locuiesc foarte multi tineri.

2.300 DE EURO

Hai, ca am rezolvat problema. Ce inseamna 2300 de euro? Aceasta este suma, atentie, cheltuita in fiecare secunda.

Comertul online castiga tot mai mult teren in preferintele romanilor. E mai comod, economisesti timp si de multe ori, e mai rentabil. Dar cresterea economica bazata pe doar consum reprezinta o problema.

ADRIAN BENTA, CONSULTANT FISCAL: Nu este stimulate productia noastra nationala. Toate aceste lucruri pot fi combatute, dar nu pe termen scurt, din pacate.

Cel mai important aspect legat de comertul online este ca tranzactiile sunt mai usor de controlat, deci incasarea taxelor devine mai simpla.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si