In Maramures, chiar si trecerea de pietoni are motive traditionale. Cativa tineri au transformat un drum intr-o opera de arta. Cum arata zebra care pastreaza traditia

Ce să fie minunăţia din mijlocul drumului? Este întrebarea pe care şi-au pus-o mulţi pietoni din Maramureş, când, pe trecerea de pietoni, în loc de zebră au descoperit cu totul altceva. Cât de mult le-a dat de furcă pietonilor trecerea marcată cu simboluri tradiţionale, vă arătăm chiar acum. ##VIDEO9745##

Editor: Alexandra Chiric vineri 01 iulie 2016 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De cateva zile, locuitorii centrului vechi ai orasului Baia Mare nu mai au liniste. O trecere de pietoni din zona s-a transfomat in altceva, dar oare in ce?!

Unii mai aventurieri nu se uita prea mult pe unde calca si trec repede strada! Nu putem sa nu ne intrebam..

Ii paste vreo amenda?

Nedumerit, domul din imagini nu stie daca a facut bine sau nu. Speriat de vreo amenda pleaca numaidecat. Nu este singurul confuz.

Maramuresul este recunosut pentru pastrarea traditiilor, atunci sa fie traditie pana si pe trecerile de pietoni, asa ca s-a renuntata la traditionala si obisnuita zebra si in locul ei s-a vospidt o trecere de pietoni cu motive traditionale.

Este opera unor tineri. In urma cu cateva zile, au obtinut avizele necesare si s-au pus pe treaba.

„Chiar ma uitam este foarte draguta, nu stiu de cand este, ieri am venit acasa, dar chiar este tare, se potriveste cu centrul vechi”, spune o tanara.

Trecerea pentru pietoni facuta dupa model traditional este, deocamdata, singura de acest fel din Baia Mare. Vor mai urma insa si altele.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si