"In momentul in care un prost te reprezinta nu poti sa evoluezi, nu ai cum." Un dialog EMOTIONANT intre un roman plecat in afara si un jandarm, in 10 august 2018

Un roman care munceste la o fabrica din Italia a venit in Romania ca sa ia parte la mitingul diasporei si a vorbit cu un jandarm, chiar in timpul manifestatiilor din 10 august. Dialogul dintre cei doi este incredibil, cand romanul condamna lipsa de demnitate a celor care ne conduc, iar jandarmul vorbeste despre frica de a ramane fara o ocupatie.

Webeditor: G. S. Author: L. S. marți 14 august 2018 , 11:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorel este un roman care a plecat in Italia de 20 de ani si munceste ca si magazioner intr-o fabrica de mobila. Spune ca e respectat, ca primeste ajutor daca are nevoie si ca e bine, insa radacinile lui sunt aici si nu poate sa stea indiferent. Romanul ii reproseaza unui jandarm lipsa de demnitate, despre care jandarmul intelege, insa invoca faptul ca se teme sa ramana fara servici la 41 de ani.

Romanul s-a intors in tara ca sa protesteze si el impotriva guvernului si spune ca "In momentul in care un prost te reprezinta, nu poti sa evoluezi, nu ai cum!". La fel ca alte mii de romani, Viorel a venit acasa, dar se va intoarce in strainatate.

sursa: recorder.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si