In plin scandal al modificarii Codului Penal si al ordonantei privind gratierea, anuntul lui Traian Basescu a trecut neobservat! Si-a dat demisia

Traian Basescu a facut anuntul marti seara, chiar in timpul in care se aflase de modificarile aduse Codului Penal de Guvern.

C.L., miercuri 01 februarie 2017 , 11:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

In plin scandal al modificarii Codului Penals si al ordonantei privind gratierea, anuntul lui Traian Basescu a trecut neobservat! Si-a dat demisia
Traian Basescu a facut anuntul marti seara, chiar in timpul in care se aflase de modificarile Codului Penal aprobate de Guvern.
Traian Basescu a facut anuntul demisiei sale din functia de presedinte al PMP pe pagina sa de socializare. "Sincer, cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.(...) Eu consider ca, de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului.
Sa avem zile bune.
PS-sa nu intelegeti gresit, voi ramane senator PMP si membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie sa-l preia de pe acum. Chiar evolutia politica din tara, cere oameni noi", a scris Traian Basescu.

Traian Basescu a facut anuntul demisiei sale din functia de presedinte al PMP pe pagina sa de socializare.

"Sincer, cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si misiunea politica in fruntea Partidului Miscarea Populara.(...) Eu consider ca, de azi, incepand cu reluarea lucrarilor Parlamentului, mi-am incheiat mandatul in functia de presedinte al PMP si voi declansa imediat procedurile de predare a stafetei catre cei care trebuie sa preia responsabilitatea evolutiei partidului.Sa avem zile bune.PS-sa nu intelegeti gresit, voi ramane senator PMP si membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie sa-l preia de pe acum. Chiar evolutia politica din tara, cere oameni noi", a scris Traian Basescu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si