In prag de Sarbatori, sute de mii de lei alocate de Consiliul Judetean Gorj pentru 13 biserici!

Consiliul Judetean Gorj ajuta bisericile din zona cu o suma impresionanta.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. marți 19 decembrie 2017 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In prag de Sarbatori, autoritatile gorjene s-au gandit sa acorde un substantial sprijin financiar bisericilor din judet. Suma de 250000 de lei a fost impartita de Consiliul Judetean Gorj pentru 12 parohii si o manastire, asa cum anunta publicatia igj.ro.  "Un număr de 13 unităţi de cult din judeţul Gorj au primit fonduri de la Consiliul Judeţean Gorj: este vorba de 12 parohii şi o mănăstire.

Suma repartizată unităţilor este de 250.000 de lei din bugetul propriu al judeţului Gorj. Banii vor fi folosiţi pentru executarea unor lucrări de infrastructură sau introducerea de utilităţi. Cea mai mare sumă de bani va ajunge la Mănăstirea Dealu-Mare din comuna Borăscu, respectiv 60.000 de lei pentru extinderea unei surse de apă. Restul banilor vor ajunge la parohii din Târgu Jiu Bâlteni, Vladimir, Ţicleni-Biserica Sfântul Gheorghe (15.000 lei n.red.), Stejari, Baia de Fier, Tismana, Godineşti, Drăguţeşti şi Bumbeşti-Jiu. Mitropolia Olteniei a solicitat şi aprobat alocarea acestor sume, potrivit prevederilor legale",  noteaza igj.ro. 

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si