In sfarsit, o veste buna pentru Dorinel Munteanu! Fostul mare fotbalist s-a inteles cu sotia in privinta partajului

Dorinel Munteanu a divortat de sotia Simona dupa 27 de ani de casnicie.

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. sâmbătă 21 octombrie 2017 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 49 de ani, Dorinel Munteanu reperezinta o figura emblematica a fotbalului romanesc, cel alintat "Neamtul" bifand 134 de selectii sub tricolor. Antrenor cu rezultate notabile, printre care si un titlu de campion obtinut cu Otelul Galati (2011), Dorinel a intrat intr-o pasa proasta la nivel profesional, nereusind sa-si mai gaseasca un angajament serios in ultimele luni.

O veste buna a primit insa fostul sportiv din partea judecatorilor de la Tribunalul din Resita, acolo unde in 2015 a fost pronuntat divortul dintre Dorinel si Simona, femeia care i-a fost alaturi acestuia vreme de 27 de ani.
Dupa aproape doi ani de termene si tergiversari, instanta a luat act de faptul ca Dorinel si Simona au ajuns la o intelegere privind partajul averii acumulate in timpul casniciei, asa ca pe 11 octombrie a anuntat oficial: "Acordă termen pentru ca părţile să depună tranzacţia întocmită. Prorogă discuţia cu privire la cererea de repunere pe rol". La ultimul termen al procesului, cel din 13 decembrie, este de asteptat asadar ca instanta sa consfinteasca definitiv acordul partilor privind partajul. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si