Înainte de a se sinucide, un baietel a scris o scrisoare. Parintii lui vor sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta elevii

Daniel Fitzpatrick, un baiat in varsta de 13 ani din Islanda a decis sa isi puna capat zilelor in luna august anul acesta, lasand in urma o scrisoare de adio, prin care isi explica gestul. Parintii lui au facut publica acesta scrisoare, in speranta de a atrage atentia si altor parinti asupra problemelor cu care se confrunta copii la scoala.

A.S., miercuri 02 noiembrie 2016 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atacurile constante la care a fost supus de catre colegii de la scoala l-au facut pe baiatul de numai 13 ani sa nu isi doreasca sa mai traiasca. Desi parintii au vorbit cu profesorii si cu directoarea scolii, acestia nu au luat in serios reclamatiile lor.
"Ei pur şi simplu ne spuneau: El va fi în regulă..El merge la psiholog?..Trebuie să te străduieşti mai mult, Danny! Totul este trecător!" a declarat tatal indurerat.
Maureen şi Daniel, nefericiţii părinţi ai băieţelului, au suferit enorm. Totuşi, ei îndată au hotărât că lumea trebuie să afle adevărul despre moartea fiului lor. Daniel devenise jertfa agresiunilor colegilor săi — aceştia mereu îşi băteau joc de el şi astfel l-au adus într-o stare de disperare absolută.
Băiatul a scris o scrisoare de rămas-bun, în care a explicat de ce nu mai vroia să trăiască. El a descris detaliat cum colegii lui — elevi în clasa a şasea la o şcoală catolică locală — îl atacau:
„Antony îşi revărsa mereu furia asupra mea. Împreună cu John, Marco şi Jose, el mereu îşi bătea joc de mine. Şi, într-o zi, eu nu m-am putut stăpâni şi m-am bătut cu Antony. Atunci ei toţi s-au oprit, cu excepţia lui John, care era foarte mânios. Atunci m-am bătut şi cu el. John mi-a fracturat degetul mic de la mână”.
Danny, aşa era strigat băieţelul la şcoală, a devenit victima huliganilor din cauza greutăţii şi a notelor sale, din cauza că nu era „şmecher” precum ceilalţi. „Eu mă las bătut. Profesorii nu întreprind NIMIC ca să oprească aceste lucruri” — a scris el.

Atacurile constante la care a fost supus de catre colegii de la scoala l-au facut pe baiatul de numai 13 ani sa nu isi doreasca sa mai traiasca. Desi parintii au vorbit cu profesorii si cu directoarea scolii, acestia nu au luat in serios reclamatiile lor. "Ei pur şi simplu ne spuneau: El va fi în regulă..El merge la psiholog?..Trebuie să te străduieşti mai mult, Danny! Totul este trecător!" a declarat tatal indurerat.

Maureen şi Daniel, nefericiţii părinţi ai băieţelului, au suferit enorm. Totuşi, ei au hotărât că lumea trebuie să afle adevărul despre moartea fiului lor. Daniel devenise jertfa agresiunilor colegilor săi — aceştia mereu îşi băteau joc de el şi astfel l-au adus într-o stare de disperare absolută. Băiatul a scris o scrisoare de rămas-bun, în care a explicat de ce nu mai vroia să trăiască. El a descris detaliat cum colegii lui — elevi în clasa a şasea la o şcoală catolică locală — îl atacau.

„Antony îşi revărsa mereu furia asupra mea. Împreună cu John, Marco şi Jose, el mereu îşi bătea joc de mine. Şi, într-o zi, eu nu m-am putut stăpâni şi m-am bătut cu Antony. Atunci ei toţi s-au oprit, cu excepţia lui John, care era foarte mânios. Atunci m-am bătut şi cu el. John mi-a fracturat degetul mic de la mână”.

Danny, cum era strigat băieţelul la şcoală, a devenit victima huliganilor din cauza greutăţii şi a notelor sale, din cauza că nu era „şmecher” precum ceilalţi. „Eu mă las bătut. Profesorii nu întreprind NIMIC ca să oprească aceste lucruri” — a scris el, relateaza Daily Mail.

Cu lacrimi in ochi, tatal baietelului a explicat intr-o filmare drama familiei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si