Radu Mazăre trăiește un adevărat calvar în ultima perioadă! Dacă până de curând, era relaxat în Madagascar, acolo unde își dezvoltase o super afacere imobiliară, ei bine, situația s-a schimbat total de o săptămână. Autoritățile din România au putut în sfârșit să colaboreze cu cele din zona africană și, astfel, fostul primar al Constanței a fost reținut, iar luni seară, transportat în București și încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Mazăre are de executat nouă ani de închisoare, pedeapsă primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje. Controversatul edil s-a prezentat, azi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut în dosarul Polaris.

Citeste si: Atac armat! Un deputat și alte 6 persoane au fost ucise!

Citeste si: Anamaria Prodan a vorbit despre mama ei! ”Mama mea cânta până scuipa sânge”

Radu Mazăre este în închisoare! Ce le-a spus avocaților

În aceste momente, Radu Mazăre este în închisoare, la Rahova, și a primit o veste proastă.

Astfel, surse bine informate susțin, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro ,  că, după cele 21 de zile de stat în detenție în penitenciarul din apropierea Capitală, el nu va putea să se transfere la Poarta Albă, așa cum și-ar dori, ci în altă parte. ”Mazăre are de stat după gratii nouă ani, în regim închis, motiv pentru care nu este posibil să se transfere la Poarta Albă, acolo unde cei închiși au parte de un regim semideschis.
Totuși, nu și-a pierdut speranța și, cine știe, prin intermediul avocaților săi, poate va reuși să ajungă la Constanța”,
au dezvăluit apropiați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si