Inca un tren a deraiat, astazi, in judetul Hunedoara! CFR se confruntă cu o criză a garniturilor!

Se intampla in conditiile in care noi carpim garnituri care stau sa se dezmembreze pe calea ferata, in timp ce, in alte tari, se circula in conditii de lux.

C.I.P., joi 14 martie 2019 , 17:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Compania CFR Calatori anunta ca va aduna toate vagoanele ruginite si le va moderniza.

1.200 de trenuri ale companiei CFR Calatori sunt zilnic in circulatie. Multe dintre ele... au prea putine vagoane!

Citeste si: L-au găsit mort astăzi! Plutea cu fața în jos, pe Olt! Polițiștii sunt îngroziți! Cine este victima?

La Statia de Revizie Grivita din Capitala, angajatii sunt optimisti. Chiar daca nu sunt bani pentru trenuri noi, carpim ce avem! Doar 6 astfel de vagoane sunt la ora actuala in circulatie. In total, cei de la CFR promit 150.

La Compania CFR Infrastructura, in schimb, nici macar atat nu se face! Calea ferata se macina si pune in pericol vietile calatorilor in fiecare zi.

Citeste si: Panică pe litoral! Incendiu la un hotel din Mamaia! Peste 20 de pompieri se luptă cu flăcările!

Astazi, 5 vagoane ale unui tren de marfa care transporta role de hartie au deraiat in judetul Hunedoara si... sunt tot mai multe astfel de incidente! In ultimele 2 saptamani, 4 trenuri au sarit de pe sine.

Cel mai recent raport realizat de Ministerul Transporturilor arata ca dintr-un total de 13.680 de kilometri de linie de cale ferata, pe aproape 10.000 de kilometri nu se circula in conditii de siguranta. de aici avem si aceste evenimente, aceste deraieri derulate. din pacate, nu avem sperante de mai bine in viitorul apropiat, spun sindicalistii cfr. tocmai de aceea, ei ameninta cu greva generala incepand cu 10 aprilie.

Citeste si: A sunat la 112 și a fost trimis la culcare. Apoi a fost decapitat cu drujba

Te-ar putea interesa si