Inca un tronson din autostrada Transilvania a fost contractat. Cand va fi gata portiunea de drum dintre Nadaselu si Mihaiesti

Contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Nadaselu - Mihaiesti (16,8 km), parte a autostrazii A3 Transilvania, a fost contractat joi de catre Compania de Autostrazi. Tonsonul va fi realizata in 18 luni si va avea o valoare totala de 446.127.400,01 lei.

A.C., vineri 27 mai 2016 , 14:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat intr-un comunicat ca a fost semnat "Contractul de proiectare si executie a Autostrazii Brasov - Tg. Mures - Cluj - Oradea, Sector 3A: Cluj Vest (Gilau) - Mihaiesti, km 0+000 - km 25+500, tronson 3A2, km 8+700 - km 25+500", informeaza hotnews.ro.

"Este un proiect la inceput de drum si speram si mizam pe seriozitatea antreprenorului, nivelul de asteptare este foarte mare, solicitam sa dea dovada de responsabilitate pentru respectarea clauzelor contractuale si a termenelor stabilite in vederea finalizarii proiectului"
a declarat Catalin Homor, Directorul General al CNADNR.

Tronsonul contractat de catre Compania de Autostrazi, semnat cu o asociere de firme italiene condusa de Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro SpA, continua bucata de 8,7 km de autostrada dintre Gilau si Nadaselu, aflat in prezent in constructie.

Cele doua tronsoane ar face o legatura in partea vestica a municipiului Cluj-Napoca intre DN1 si DN1F/E81 spre Zalau si Satu Mare.


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si