Incendiu devastator, in Tulcea, la societatea de transport public. Au ars 15 autobuze
Actual

Incendiu devastator, in Tulcea, la societatea de transport public. Au ars 15 autobuze

I. I.
12 ian 2018

Cincisprezece autobuze au ars în noaptea de joi spre vineri în urma unui incendiu puternic izbucnit la societatea de transport public din Tulcea, fara a exista persoane ranite. De asemenea, exista pericol de prabusire a acoperisului cladirii.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina în noaptea de joi spre vineri la un incendiu izbucnit la SC Transport Public SA Tulcea. La fata locului s-au deplasat initial patru autospeciale de stingere cu apa, dar în timpul interventiei a fost suplimentat numarul acestora, în total actionand noua autospeciale cu 84 de pompieri, comanda interventiei fiind preluata de inspectorul sef al ISU Tulcea, Daniel Petrov.

În urma incendiului au ars 15 autobuze si un microbuz, pompierii reusind sa salveze sapte mijloace de transport. De asemenea, au fost scoase din incinta 25 de butelii cu oxigen si trei cu GPL.

Pompierii spun ca exista pericol de prabusire a acoperisului întrucat grinzile de sustinere nu mai asigura portanta.

Nu au existat persoane ranite în urma incendiului, iar la ora transmiterii acestei stiri interventia pompierilor se apropie de final. Bilantul initial furnizat de ISU Tulcea arata ca au ars 13 autobuze.

Sursa: News.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook