Vecinii si-au dat seama ca locuinta este in pericol abia cand au vazut flacarile. Au anuntat imediat pompierii, insa incendiul a fost suficient de puternic cat sa se extinda si la casele de langa ea.

Flacarile au afectat si cabinetul unui medic si doar putin a lipsit sa nu cuprinda si sediul clubului de fotbal Pandurii, ce se afla in imediata vecinatate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Proprietarul casei mistuite de flacari este un batran care voia sa-si faca de mancare. Insa o data ce s-a apucat, au sarit scantei! Proprietarul casei distruse va trebui sa gaseasca resurse pentru a-si reface casa, intrucat locuinta sa nu avea asigurare.

In gara din Timisoara, un tren dezafectat a ars in totalitate. Flacarile uriase, vizibile de la distanta, i-au speriat pe calatorii aflati pe peroane. Incendiul a pornit dintr-un vagon dezafectat in care oamenii strazii isi facusera adapost.

Acestia au aprins gunoaie in interiorul unui compartiment, pentru a se incalzi, dar au scapat flacarile de sub control.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si