Proprietarii casei spun că flăcările ar fi pornit de la materialele pirotehnice ce erau aruncate în stradă. Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt mari

Pompierii au ajuns de urgență la fața locului

Flăcările riscă să se extindă și la casele aflate în apropiere, incendiul a fost localizat de către pompieri care au ajuns de urgență la fața locului. Un echipaj al ISU a rămas la fața locului după stingerea flăcărilor pentru a tine sub observație posibilele focare. 

Cei de la ISU nu exclud varianta de proprietari în ceea ce este spus cauza de la care au pornit flăcările. 

Citeste si: Minor arestat la domiciliu dupa incendiu

Incendiu la subsolul unui bloc

Un alt incendiu a avut loc în subsolul unui bloc din municipiul Focşani, de această dată. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un incendiu a izbucnit, joi după amiază, în subsolul unui bloc din municipiul Focşani, cinci locatari, printre care şi un minor, fiind evacuaţi, iar alte două persoane s-au autoevacuat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  Vrancea.

Citeste si: VIDEO| Tragedie la o clinică de psihiatrie în Osaka. Cel puțin 24 de persoane au murit într-un incendiu

„În această după-amiază, în jurul orei 15,10, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu în subsolul unui bloc de locuințe de pe strada Prof. Gh. Longinescu, din municipiul Focşani", a transmis IPJ Vrancea.

Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că fumul inundase casa scării și concomitent cu acțiunea de recunoaștere și de identificare a focarului, au evacuat cinci persoane, respectiv patru adulți și un minor, alte două persoane autoevacuându-se înaintea forțelor de intervenție. Incendiul a fost localizat și lichidat, în urma acestuia arzând materiale textile depozitate în subsol și trei metri de cablu electric. 

Citeste si: Un autobuz cu 30 de pasageri a luat foc in mers, in municipiul Sibiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si