În urma incendiului, proprietarul apartamentului unde a izbucnit focul, a fost gasit decedat, intoxicat cu fum. 24 de persoane au fost evacuate, unele dintre ele cu ajutorul scării mecanice. Trei dintre acestea au fost duse la spital.

Incendiul a pornit, duminică dimineaţă, la un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe de pe strada Romanitei din Reşiţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin, proprietarul apartamentului unde a avut loc incendiul, a fost gasit decedat, după ce se intoxicase cu fum.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani.

Citeste si: O femeie, locţiitor al preşedintelui unei secţii de votare, rănită într-un accident rutier; femeia a fost înlocuită întrucât a ajuns la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: CTP l-a făcut praf pe Gică Hagi pentru că acesta nu e interesat de alegerile europarlamentare: „Nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva. Votul e cu mâna, e henţ”

Citeste si: Diana Ţăicuţu, directoarea liceului de artă din Focșani, a divorțat! Profesoara apăruse anul trecut în ipostaze tandre cu un elev

”24 de persoane au fost evacuate, o parte dintre acestea cu scara mecanică deoarece casa scării era plină de fum, iar oamenii riscau să se intoxice. S-a intervenit cu şase echipaje depompieri, două echipaje de ambulanţă şi echipaje ale furnizorilor de energie electrică şi gaze”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

În uma incendiului, trei persoane au fost duse la spital cu atac de panică.

Pompierii încearcă acum să stabilească exact de la ce a pornit focul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si