Pensiunea cu restaurant la care a fost provocat incendiul se afla la marginea Padurii Ceala, in zona numita Trei Insule, din municipiul Arad. Cei aproximativ 15 muncitori cazati acolo au sesizat fum puternic in jurul orei 03,00 si au sunat la 112. O parte dintre ei au iesit in drum, in timp ce altii au fost scosi de catre pompieri, informeaza News.ro.

Potrivit martorilor, unul dintre muncitorii cazati s-a speriat si a sarit pe fereastra de la mansarda.

El s-a ranit la picior si a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Aproximativ 20 de pompieri au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere pentru a limita flacarile, care la sosirea acestora se manifestau in spalatoria pensiunii si in doua camere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Incendiul a cuprins o parte din interiorul imobilului si a pornit din spalatorie. Cauza probabila este folosirea cu intentie a surselor de aprindere in vederea producerii incendiului”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Pompierii au sesizat Politia, care face cercetari pentru distrugere calificata.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, un suspect a fost identificat, fiind vorba despre un barbat care ar fi avut un conflict cu muncitori din pensiunea incendiata.

Barbatul ar fi intrat in spalatorie si ar fi dat foc incaperii. El urmeaza sa fie ridicat de politisti si dus la audieri.

In urma incendiului, spalatoria de la parter a fost distrusa, iar mobilierul din doua camere a ars, in timp ce alte trei camere au fost afectate de fumul dens.

Pompierii spun ca pensiunea ar fi ars complet daca era din lemn, constructia fiind insa din zidarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si