Incendiu la Chiajna! Mansarda a două blocuri învecinate a fost cuprinsă de flăcări

Douăzeci de maşini de stingere şi cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-au deplasat, vineri, în localitatea Chiajna unde se manifestă un incendiu violent la mansarda a două blocuri învecinate. Arderea se manifestă generalizat, iar intervenţia este dificilă întrucât în zonă nu există hidranţi.

G. S., vineri 23 noiembrie 2018 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

 

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, vineri, că intervine cu douăzeci de autospecuale de stingere şi cinci autoscări la un incendiu violent care se manifestă în localitatea Chiajna.

 

”Arde cu flacără puternică mansarda a două blocuri lipite”, au transmis reprezentanţşii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, blocurile au trei etaje şi mansardă, fiind realizat dispozitiv pentru stingere şi protecţia altui bloc învecinat.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au mai precizat că arderea este generalizată şi s-a propagat de la mansardă la etajul al treilea.

”Se constituie echipe de căutare-salvare pentru căutare persoane surprinse. în vecinĂtate este un alt bloc la doar 10 metri distanţă şi case la 2-3 metri”, au mai transmis oficialii ISU.

 

Deocamdată, nu se cunoaşte numărul de persoane care se aflau în cele trei imobile în momentul izbucnirii incendiului. În cele trei blocuri sunt câteva sute de apartamente, intervenţia anunţându-se de durată.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că în zonă nu sunt hidranţi, intervenţia fiind, astfel, îngreunată.

”Din cauza lipsei de apă, intervenţia decurge cu dificultate, nu sunt resurse de alimentare cu apă. Se va încerca alimentarea din Lacul Morii”, au mai transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

La locul intervenţiei s-au mai trimis maşini de intervenţie.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si