Un incendiu a izbucnit, în cursul zilei de azi, la panourile fotovoltaice montate pe acoperișul unei case din Alba.
"La ajungerea forțelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu flăcări vizibile la mai multe panouri fotovoltaice aflate pe acoperișul unei case. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite.

Citește și: Incendiu la etajul zece al unui bloc. O fată de 15 ani a fost ajutată de vecini să iasă din locuință

Au ars mai multe panouri fotovoltaice, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătrați. Fără victime", a transmis reprezentantul ISU Alba.
Pompierii militari încearcă să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

Citește și: O autospecială ISU s-a răsturnat lângă o cisternă cu motorină căzută în șanț

Incendiu la etajul zece al unui bloc. O fată de 15 ani a fost ajutată de vecini să iasă din locuință

Un incendiu cu mari degajări de fum a izbuncit la etajul zece al unui bloc de locuințe din municipiul Vulcan, județul Hunedoara. O fată de 15 ani a fost ajutată să iasă din locuință. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan. 

Citește și: Incendiu devastator, 8 localități evacuate

La locul solicitării, s-au mobilizat de urgenţă  pompierii Detaşamentului Petroşani  cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime şi echipajul SMURD Vulcan.

Forţele operative sosite la faţa locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând şi uşa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum şi în interiorul locuinţei”,  a transmis, duminică, ISU Hunedoara.

Citește și:  VIDEO- Incendiu la un apartament din Focșani. ISU Vrancea: „Nu depozitați materiale combustibile în zona aparatelor de gătit!”

În momentul izbucnirii incendiului, o fată se afla în apartament și a fost ajutată de vecini să se autoevacueze.
Pompierii au lichidat incendiul, fără a fi afectate alte apartamente. Aceştia urmează să stabilească de la ce a pornit focul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si