Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au ajuns la hotelul din centrul Capitalei. Din fericire, nu au fost victime.

,,Reprezentantul clădirii susține că a făcut proba unui cazan și că situația este sub control, însă dintr-un studiu făcut la rece, în calitate de șef de șantier și student al Universității de Construcții Civile, înclin către ideea că membrana aplicată pe acoperișul cladirii care este menită sa izoleze fenomenele pluviale împotriva infiltarii apei, s-a aprins din surse neștiute și a produs acest fum negru.

Aceasta arde mohnit și nu produce flacăra lăsând formă de smoală topită. La un moment dat, fumul era degajat necontrolat pe toată suprafață acoperișului. Polițiști au deschis o ancheta și verifică ce s-a întâmplat, pentru siguranță tuturor din clădire", a declarat Lucian, martor la eveniment.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Flăcări pe un vapor din Portul Constanța. Vaporul era încărcat cu containere

Astăzi a fost alertă de incendiu la cel mai mare mall din Capitală

Incidentul vine după ce tot astăzi a fost alertă de incendiu la cel mai mare mall din Bucureşti, iar un incendiu puternic de vegetaţie a izbucnit în Berceni.

Citeste si: VIDEO| Scandal la Serviciul de Ambulanță Timiș, după ce o angajată a refuzat vaccinarea și testarea Covid atunci când urma să intre în tură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si